Naprapatmottagningen Vällingby Läkarhus

Produkter till försäljning

Tempur kuddar och madrasser

Mottagningen är återförsäljare av Tempur-produkter. Du kan prova en bäddmadrass, olika nackkuddar, sittdyna, svankkudde bl a.

Fördelen med Tempur-produkterna är att de är gjorda av ett trögelastiskt specialskumplast som ger optimal tryckavlastning samt formar sig efter kroppen. Detta gör att de eliminerar tryckpunkter och underlättar blodcirkulationen.

Tempur-produkter

Madrassen rekommenderas för att lindra och förebygga ryggproblem och för att ge bästa möjliga förutsättningar för en god sömn. Behovet av att vrida och vända sig i sängen minskar avsevärt i och med att inga tryckpunkter uppstår mot kroppen. Detta är vanligt mot höfter, axlar, armar och skuldror med försämrad blodcirkulation, stelhet och värk som följd.

Gå gärna in på Tempurs hemsida för att läsa mer om deras produkter. www.tempur.se


Linnex linimentstift

Effektivt för muskelbesvär, värk och spänningar. Är mycket cirkulationsökande samt har anti-inflammatoriska egenskaper. Linimentet används ofta på mottagningen i samband med behandlingar.

Linnex linimentstift

Linnex är mycket effektivt, speciellt om muskeln aktiveras efter påstrykning.

Det kan med fördel användas före träning, vilket minskar risken för skador. Linimentet påstrykes tunt och behöver ej masseras in. Det är lätt att applicera, eftersom det är i stiftform.

Linnex linimentet, (tidigare Ralgex), finns till försäljning på mottagningen.

Telefon
08-687 77 95 (direkt)
08-687 77 00 (växel)

Mottagningstider
Mån-fre, från kl 7.15

Adress
Indalsbacken 1, plan 2
162 68 Vällingby

e-mail